Antena 3 CNN Sport Tenis Spania preia conducerea în finala Cupei Davis, după victoria la ?dublu?

Spania preia conducerea în finala Cupei Davis, după victoria la ?dublu?

Spania preia conducerea în finala Cupei Davis, după victoria la ?dublu?
23 Noi 2008   •   00:00

Feliciano Lopez și Fernando Verdasco au adus Spaniei un punct important în finala Cupei Davis disputată în Argentina, după meciul de dublu de sâmbătă. Perechea iberică a învins cu 5-7, 7-5, 7-6, 6-3 perechea formată din David Nalbandian și Agustin Calleri, oferind Spaniei un avantaj de 2-1 într-o întâlnire care se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide.
Mulțimea pasionată de la Mar del Plata nu a putut opri Spania și finala se va decide acum în meciurile de duminică, atunci când adversarii din prima zi vor fi inversați. Astfel, Juan Martin del Potro este programat să joace primul meci din ziua a treia în compania lui David Ferrer. Argentinianul însă este incert din cauza unei accidentări, iar absența lui ar compromite șansele formației gazdă de a se impune în premieră în Cupa Davis.
Argentina s-a mai aflat în postura de finalistă în 1981 și 2006, când a fost învinsă de Statele Unite ale Americii, respectiv Rusia. De partea cealaltă, Spania a câștigat Cupa Davis în 2000 și 2004, dar a pierdut de trei ori în calitate de vizitatoare, în 1965, 1967 și 2003, de fiecare dată în fața Australiei.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cupa Davis
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close