Antena 3 CNN Sport Tenis Surpriză neplăcută la Wuhan, la partida dintre Simona Halep și Irina Begu. Reacția neașteptată a Simonei

Surpriză neplăcută la Wuhan, la partida dintre Simona Halep și Irina Begu. Reacția neașteptată a Simonei

Surpriză neplăcută la Wuhan, la partida dintre Simona Halep și Irina Begu. Reacția neașteptată a Simonei
26 Sep 2016   •   19:22

Duelul românesc din turul doi al turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan, dintre Simona Halep și Irina Begu, s-a încheiat "înainte de limită", din cauza problemelor fizice pe care le-a avut sportiva aflată pe poziția 26 WTA. Halep, favorita patru a competiției, și-a asigurat prezența în optimi, după 70 de minute de la primul punct al partidei, atunci când, aflată la conducere pe tabelă, cu 6-3, 2-0, a fost convocată la fileu pentru a fi informată oficial de abandonul Irinei, scrie DigiSport.

Relația rece dintre primele două rachete ale echipei de Fed Cup a României, determinată de un incident petrecut în primăvara acestui an, după un duel de trei seturi de la Madrid, a fost evidentă pe întreaga durată a meciului, de la momentul tragerii la sorți a terenului și lipsa strângerii de mână din start, până la felul în care Halep a ignorat problemele medicale ale Irinei și a salutat rece în momentul în care a primit victoria. Și la final de partidă, Simona a expediat rapid subiectul situației medicale a Irinei Begu.  “Îmi pare rău pentru ea, că s-a accidentat. Știu cum e, nu este ușor”, a transmis Halep, potrivit site-ului oficial al WTA.

Halep și-a analizat propria prestație, într-un meci în care a reușit 13 lovituri câștigătoare și a greșit neforțat de 14 ori. “ Am jucat bine de la începutul meciului. Și ea a jucat foarte bine astăzi, dar eu am fost un mic mai puternică pe final de set”, a explicat Simona.

 “Cred că am servit bine. Am returnat foarte bine azi. Mă simt excelent, pentru că am jucat tenis de bună calitate, după două săptămâni de pauză și mai ales – după o accidentare”, a mai spus Halep, potrivit site-ului wtatennis.com.

×
Subiecte în articol: Simona Halep Wuhan China
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close