Antena 3 CNN Sport Tenis Trei românce în turul secund la US Open. Când vor juca

Trei românce în turul secund la US Open. Când vor juca

Trei românce în turul secund la US Open. Când vor juca
31 Aug 2017   •   13:48

O nouă zi cu emoţii la US Open. Cele trei românce calificate în turul secund al ultimului turneu de Grand Slam al anului se vor lupta pentru un loc în al treilea tur al competiţiei de la New York.

Sorana Cîrstea va juca primul meci al zilei pe arena Louis Armstrong, de la ora 18.00, contra letonei Jelenei Ostapenko, a 12-a favorită de la Flushing Meadows, scrie DigiSport.

Este primul duel direct dintre jucătoarea noastră, aflată pe locul 54 în lume, şi letona care a cucerit în acest an primul trofeu de Grand Slam din carieră, la Roland Garros, după o finală contra Simonei Halep.

Dacă va realiza surpriza contra lui Ostapenko, Cîrstea va juca în turul 3 împotriva câştigătoarei din duelul Daria Kasatkina - Cristina McHale.

Pe terenul 7 vom avea parte de un duel 100 % românesc pentru calificarea în turul 3, între Ana Bogdan şi Monica Niculescu. Partida va începe în jurul orei 20.00, după partida de dublu dintre perechile Vasil Kirkov/Danny Thomas şi Oliver Marach/Mate Pavic.

Va fi reeditarea confruntării de anul trecut, tot din turul secund de la US Open, în care Niculescu s-a impus cu un categoric 6-0, 6-1.

Monica a câştigat toate cele trei dueluri directe de până acum cu Ana Bogdan. Primele două au avut loc la Bucureşti, în 2010, la un turneu challenger, (7-5, 7-5) şi 2015 (6-2, 5-7, 6-2).

Învingătoarea va juca în turul 3 contra câştigătoarei din partida Barbora Strycova - Jennifer Brady.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close