Antena 3 CNN Sport Tenis Tsonga îl învinge pe Djokovic, dar nu se califică în semifinalele de la Shanghai

Tsonga îl învinge pe Djokovic, dar nu se califică în semifinalele de la Shanghai

Tsonga îl învinge pe Djokovic, dar nu se califică în semifinalele de la Shanghai
13 Noi 2008   •   14:25

Francezul Jo-Wilfried Tsonga a câştigat primul meci în cadrul Masters-ului de la Beijing, în în faţa lui Novak Djokovic (1-6;7-5;6-1), deja calificat în faza superioară a competiţiei. Cu toate că şi-a adjudecat primul set într-o manieră categorică, Djokovic, a avut un set doi dificil, iar cel de-al treilea şi decisiv, fiind complet neconectat la ritmul impus de adversarul său.
După ce a pierdut primele două meciuri din grupa aurie, Tsonga a jucat doar pentru o victorie de moral în faţa sârbului care nu a forţat în acest joc, preferând să nu rişte o accidentare nedorită.
Tsonga l-a mai învins de două ori anul acesta pe sîrbul de 21 de ani, în septembrie, în finala turneului de la Bangkok, dar şi în Mastersul de la Paris, cu două săptămâni în urmă.
În cealaltă partidă a acestei grupe, tenismanul rus Nikolai Davidenko s-a calificat în semifinalele turneului, după ce l-a învins în două seturi, cu scorul de 6-3, 6-2, pe argentinianul Juan Martin Del Potro.
În urma acestei victorii, Davidenko a terminat pe locul secund în grupă şi va juca în semifinale cu învingătorul din grupa roşie.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Jo-Wilfried Tsonga
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close