Antena 3 CNN Sport Tenis Tsonga şi Serena Williams, eliminaţi de la Eastbourne

Tsonga şi Serena Williams, eliminaţi de la Eastbourne

Tsonga şi Serena Williams, eliminaţi de la Eastbourne
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Iun 2011   •   12:06

Turneul masculin de la Eastbourne a rămas fără favoritul principal, francezul Jo-Wilfried Tsonga, care a fost eliminat în turul 2 de Radek Stepanek, numărul 57 mondial. Jucătoru ceh s-a impus în două seturi, 6-2, 6-3, şi s-a calificat astfel în sferturile de finală.

Serena Williams nu a reuşit să avanseze în sferturi, fiind învinsă de rusoaica Vera Zvonareva, cap de serie numărul 1, în trei seturi, 6-3, 6-7, 5-7, după mai mult de trei ore de joc.

A fost cu siguranţă un meci dificil. Serena este o mare campioană şi a jucat un tenis incredibil pentru cineva care nu a mai fost pe teren un an de zile. Merită foarte mult respect. Eu sunt mulţumită de felul în care am jucat şi că am câştigat acest meci”, a spus Zvonareva.

Familia Williams a primit şi o veste bună. Sora Serenei, Venus, s-a calificat în sferturile de finală după ce a învins-o pe Ana Ivanovic în două seturi, 6-3, 6-2.

A patra favorită a concursului feminin, italianaca Francesca Schiavone, a fost eliminată de jucătoarea poloneză Agnieszka Radwanska, care s-a impus cu 6-3, 6-2, în timp ce învingătoarea de la Roland garros, Li Na, a cedat cu 6-7, 3-6 în faţa slovacei Daniela Hantuchova.

Britanicii au rămas fără doi reprezentanţi la Eastbourne, după ce James Ward şi Elena Baltacha au fost eliminaţi în urma meciurilor cu Janko Tipsarevic, respectiv Victoria Azarenka.

×
Subiecte în articol: Jo-Wilfried Tsonga Serena Williams
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close