Antena 3 CNN Sport Tenis Tsonga va juca finala Turneului Campionilor, după ce l-a învins pe Tomas Berdych

Tsonga va juca finala Turneului Campionilor, după ce l-a învins pe Tomas Berdych

Tsonga va juca finala Turneului Campionilor, după ce l-a învins pe Tomas Berdych
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    27 Noi 2011   •   09:58

Francezul Jo-Wilfried Tsonga va fi adversarul lui Roger Federer în ultimul act al Turneului Campionilor, după ce a câştigat într-o oră şi 33 de minute semifinala disputată împotriva cehului Tomas Berdych.

Tsonga s-a impus cu 6-3, 7-5 şi s-a calificat în premieră în finala turneului care închide sezonul ATP, a doua finală importantă pe care o va juca în cariera sa, după cea de la Australian Open, în 2008.

Va fi a treia confruntare între Federer şi Tsonga din ultimele două săptămâni, în precedentele întâlniri, în finala Mastersului de la Paris şi în meciul de debut de la Londra, elveţianul având de fiecare dată câştig de cauză.

Marea surpriză a zilei a venit în turneul de dublu, acolo unde principalii favoriţi, fraţii Bob şi Mike Bryan, au pierdut semifinala disputată împotriva perechii Max Mirnîi/Daniel Nestor (Belarus/Canada), scor 6-7, 4-6.

În a doua semifinală de la dublu, polonezii Marius Fyrstenberg şi Marcin Matkowski s-au impus în faţa indienilor Mahesh Bhupathi şi Leander Paes, scor 6-4, 4-6, 10-6.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close