Antena 3 CNN Sport Tenis Turneul Campionilor de la Shanghai: Murray l-a eliminat pe Federer

Turneul Campionilor de la Shanghai: Murray l-a eliminat pe Federer

Turneul Campionilor de la Shanghai: Murray l-a eliminat pe Federer
14 Noi 2008   •   17:40

Meci electrizant între doi dintre cei mai buni tenismeni de la ora actuală în Turneul Campionilor din Shanghai. Roger Federer şi Andy Murray (6-4;6-7;5-7) au oferit poate cel mai nebunesc meci al acestui sezon din circuitul ATP, de la prima minge servită până la ultima din setul decisiv.
Numărul doi mondial, Federer era obligat să câştige această partidă pentru a rămâne în turneu, a strâns din dinţi fiind uşor accidentat la spate, dar nu a reuşit să treacă de un Murray încăpăţânat şi deja calificat în semifinale, care a luptat furibund pentru fiecare punct.
Cel care a profitat de pe urma acestui rezultat a fost Gilles Simon, care mai devreme l-a întrecut pe cehul Radek Stepanek cu scorul de 6-1, 6-4, dar era la mâna lui Murray pentru a merge în semifinale.
Chiar dacă la începutul meciului extraterestrul Federer a părut că deţine controlul, treptat, ambiţia lui Murray l-a dovedit pe elveţian.
Din grupa aurie, Novak Djokovic şi Nikolai Davydenko s-au calificat deja în faza superioară a competiţiei, iar Andy Murray şi francezul Gilles Simon, din grupa roşie, au completat tabloul celor 4, care au rămas în lupta pentru câştigarea trofeului.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Andy Murray Roger Federer
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close