x close

Turneul Campionilor: Florin Mergea câştigă Grupa A, în proba de dublu

19 Noi 2015   •   16:22
Turneul Campionilor: Florin Mergea câştigă Grupa A, în proba de dublu

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India, nr. 8) a pierdut, joi, cu scorul de 4-6, 6-1, 5-10, în faţa cuplului Simone Bolelli/Fabio Fognini (Italia, nr. 5), în penultima partidă a Grupei A a Turneului Campionilor. În ciuda înfrângerii cuplul româno-indian se califică în semifinale de pe primul loc al grupei.

Florin Mergea participă în premieră al Turneul Campionilor. Bopanna este pentru a treia oară la finala sezonului, iar în 2012 a pierdut în ultimul act, când era în echipă cu compatriotul său Mahesh Bhupathi.

Vineri, se vor încheia şi partidele din Grupa B: Horia Tecău/Jean Julien Rojer (România/Olanda, nr. 2) - Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut (Franţa, nr. 6), de la 19.45, şi Ivan Dodig/Marcelo Melo (Croaţia/Brazilia, nr. 3) - Marcin Matkowski/Nenad Zimonjici (Polonia/Serbia, nr. 7), de la ora 14.00.

În funcţie de aceste rezultate, va fi cunoscut clasamentul acestei grupe. Cu două victorii obţinute din două meciuri, Tecău şi Rojer sunt siguri de calificarea în semifinale, însă nu şi de locul pe care îl vor ocupa, 1 sau 2.

În penultimul act, vor evolua locul 1 din Grupa A cu locul 2 din Grupa B şi locul 1 din Grupa B cu locul 2 din Grupa A.


Citeşte mai multe despre:

Horia Tecau Florin Mergea Turneul Campionilor
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati