Antena 3 CNN Sport Tenis TURNEUL DE LA WIMBLEDON. Google sărbătorește turneul de la Wimbledon cu un Doodle special

TURNEUL DE LA WIMBLEDON. Google sărbătorește turneul de la Wimbledon cu un Doodle special

TURNEUL DE LA WIMBLEDON. Google sărbătorește turneul de la Wimbledon cu un Doodle special
03 Iul 2017   •   10:29

TURNEUL DE LA WIMBLEDON. Google sărbătorește aniversarea a 140 de ani de ani la nașterea celui mai important turneu de tenis pe iarbă, cel de la Wimbledon, cu un Google Doodle Special. TURNEUL DE LA WIMBLEDON. Ce șanse au românii în acest an la Wimbledon. TURNEUL DE LA WIMBLEDON.

TURNEUL DE LA WIMBLEDON. Prezență numeroasă la dublu

TURNEUL DE LA WIMBLEDON Nu mai puţin de şapte jucători români de tenis vor evolua în probele de dublu din cadrul turneului pe iarbă de la Wimbledon, al treilea de Mare Şlem al anului, trei la masculin şi patru la feminin. 

TURNEUL DE LA WIMBLEDON La masculin, pe lângă Horia Tecău şi Florin Mergea, specialişti la dublu, va evolua şi Marius Copil, o premieră pentru el. 

TURNEUL DE LA WIMBLEDON  Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer, campioni la All England Club în 2015, sunt favoriţii numărul nouă şi vor juca în primul tur contra australienilor Thanasi Kokkinakis/Jordan Thompson. 

TURNEUL DE LA WIMBLEDON Florin Mergea şi pakistanezul Aisam Ul-Haq Qureshi, capi de serie numărul 14, vor juca în runda inaugurală contra cuplului Martin Klizan (Slovacia)/Dmitri Tursunov (Rusia). 

TURNEUL DE LA WIMBLEDON  Marius Copil va face pereche cu spaniolul Fernando Verdasco, dar cei doi vor avea adversari foarte puternici, sud-africanul Raven Klaasen şi americanul Rajeev Ram, favoriţii numărul 7. 

TURNEUL DE LA WIMBLEDON Câte fete joacă la dublu

TURNEUL DE LA WIMBLEDON La feminin va avea loc o confruntare românească în primul tur, între perechile Monica Niculescu/Hao-Ching Chan (Taiwan), cap de serie numărul nouă, şi Raluca Olaru/Veronica Cepede Royg (Paraguay). 

TURNEUL DE LA WIMBLEDON  Irina Begu va evolua alături de Sorana Cîrstea, adversarele din runda inaugurală fiind Oceane Dodin (Franţa) şi Tatjana Maria (Germania). 

TURNEUL DE LA WIMBLEDON Murray devine tată pentru a doua oară

TURNEUL DE LA WIMBLEDON  Tenismenul Andy Murray, numărul 1 mondial, şi soţia sa, Kim, aşteaptă cel de-al doilea copil, informează publicaţia britanică The Telegraph. 

TURNEUL DE LA WIMBLEDON Cei doi, care mai au împreună o fetiţă pe nume Sophia, în vârstă de 17 luni, au anunţat fericita veste familiilor şi prietenilor. 

TURNEUL DE LA WIMBLEDON Anunţul este o ocazie de bucurie pentru Murray, care în curând va trebui să îşi apere titlul la Wimbledon (3-16 iulie), după o accidentare la coapsă. 

TURNEUL DE LA WIMBLEDON "Copilul şi soţia mea sunt mai importanţi pentru mine decât un meci de tenis", declarase anterior scoţianul în vârstă de 30 de ani. 

TURNEUL DE LA WIMBLEDON Murray a dezvăluit însă recent că a ratat primii paşi şi primele cuvinte ale Sophiei din cauza participării la turnee în străinătate, deşi la scurt timp după ce devenise tată, el mărturisise că nu vrea să piardă aceste momente

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close