Antena 3 CNN Sport Tenis Un virus misterios face prăpăd la Doha. Ana Ivanovici şi Serena Williams s-au retras

Un virus misterios face prăpăd la Doha. Ana Ivanovici şi Serena Williams s-au retras

Un virus misterios face prăpăd la Doha. Ana Ivanovici şi Serena Williams s-au retras
07 Noi 2008   •   17:22

Ana Ivanovici a abandonat Turneul Campioanelor de la Doha, după ce a pierdut primele două meciuri în faţa compatrioatei sale, Jelena Jankovic , şi a rusoaicei Vera Zvonareva, Ivanovic, numărul 4 WTA, ratând astfel orice şansă de a atinge faza semifinalelor.
Tânăra sârboaică, care recent a împlinit 21 de ani, a pus abandonul şi pe seama problemelor medicale: ?Nu-mi place să mă plâng, dar de când am ajuns aici (n.r.Doha) nu m-am simţit deloc bine. Am avut un virus care mi-a provocat dureri în gât, mi-era foarte greu să respir şi aveam ameţeli. Evident, nu am vrut să deconspir acest lucru, pentru ca adversarele mele să nu profită.?
Ana Ivanovici a câştigat primul său Grand Slam la Openul de la Paris din iunie, dar în ultimul timp, singurul trofeu adjudecat a fost cel de la Linz, de acum două săptămâni.
Serena Williams a declarat că nu va disputa ultimul său meci din grupă împotriva Elenei Dementieva. Americanca a abandonat după ce a acuzat dureri abdominale În urma retragerii, Dementieva va intra în semifinale, alături de Jelena Jankovic, Vera Zvonareva şi Venus Williams.
Serena Williams şi Ana Ivanovici vor fi înlocuite în cele două partide de ocupantele următoarelor două locuri în clasamentul general WTA, Agnieszka Radwanska şi Nadia Petrova.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Jelena Jankovic Serena Williams
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close