Antena 3 CNN Sport Tenis US Open: Caroline Wozniacki o va întâlni în semifinale pe Serena Williams

US Open: Caroline Wozniacki o va întâlni în semifinale pe Serena Williams

US Open: Caroline Wozniacki o va întâlni în semifinale pe Serena Williams
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    09 Sep 2011   •   11:05

Liderul mondial Caroline Wozniacki continuă să spere la primul său titlu de Grand Slam, după ce s-a calificat în semifinalele de la US Open în urma victoriei cu 6-1, 7-6 pe care a obţinut-o în faţa Andreei Petkovic.

 
În penultimul act de la Flushing Meadows, jucătoarea daneză o va întâlni pe Serena Williams, care a trecut în sferturi de Anastasia Pavlyuchenkova, scor 7-5, 6-1.
 
Abia aştept meciul cu Serena. Este o sportivă extraordinară şi o fată de treabă. Pe teren, la fel ca şi mine, este o luptătoare. Îmi voi juca şansa împotriva ei”, a spus Wozniacki, prefaţând astfel duelul din semifinale.
 
Cea de-a doua semifinală a turneului feminin le va pune faţă în faţă de australianca Samantha Stosur şi pe Angelique Kerber, jucătoarea care a eliminat-o în optimi pe Monica Niculescu.
 
Stosur, cap de serie numărul 9, s-a calificat după ce a câştigat duelul cu a doua favorită, rusoaica Vera Zvonareva, scor 6-3, 6-3.
 
Este plăcut să termini în mai puţin de trei ore”, a glumit australianca, referindu-se la meciul din turul 3, atunci când a învins-o pe Nadia Petrova în trei ore şi 16 minute, record la US Open la feminin, apoi a continuat: „M-a bucurat foarte mult faptul că, după pauza de două zile, am putut să joc aşa cum am făcut-o astăzi”.
 
Germanca Angelique Kerber continuă să surprindă la New York. Aflată pe locul 92 în clasamentul WTA, jucătoarea de 23 de ani s-a impus în faţa italiencei Flavia Pennetta, cap de serie numărul 26, după un meci de trei seturi, 6-4, 4-6, 6-3.

 

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close