Antena 3 CNN Sport Tenis US Open: Djokovic - Federer, prima semifinală masculină. Tecău, eliminat în sferturi la dublu

US Open: Djokovic - Federer, prima semifinală masculină. Tecău, eliminat în sferturi la dublu

US Open: Djokovic - Federer, prima semifinală masculină. Tecău, eliminat în sferturi la dublu
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    09 Sep 2011   •   10:01

După două zile în care ploaia căzută la New York nu a permis desfăşurarea meciurilor, US Open s-a reluat joi şi propune o întâlnire mult aşteptată în semifinalele turneului masculin: Roger Federer - Nocak Djokovic.

 
De cinci ori campion la Flushing Meadows, Federer l-a învins pe francezul Jo-Wilfried Tsonga în trei seturi, 6-4, 6-3, 6-3, şi se pregăteşte de reeditarea semifinalei de anul trecut cu Djokovic, pe care sârbul a câştigat-o după un meci dramatic de cinci seturi.
 
Am jucat grozav. Este minunat că perioada mea bună continuă. Sunt foarte fericit cu felul în care joc, în care mă mişc şi mă simt excelent pe teren”, a spus Federer.
 
Novak Djokovic s-a calificat în penultimul act după ce conaţionalul său Janko Tipsarevic a abandonat din cauza unei accidentări în setul patru, la scorul 7-6, 6-7, 6-0, 3-0 în favoarea liderului mondial. Probleme medicale a aviut şi Nole, care a cerut intervenţia medicului pentru că degetul mare de la piciorul stâng îi sângera.
 
În cealaltă jumătate a tabloului, Rafal Nadal şi Andy Murray, favoriţii 2, respectiv 4, s-au calificat în sferturile de finală după victorii în minimum de seturi.
 
Nadal a trecut de luxemburghezul Gilles Muller, scor 7-6, 6-1, 6-2, şi îl va întâlni în sferturi pe americanul Andy Roddick, învingător în meciul cu David Ferrer, 6-3, 6-4, 3-6, 6-3.
 
Murray nu a avut probleme împotriva lui Donald Young, pe care l-a învins cu 6-2, 6-3, 6-3, şi va lupta pentru un loc în semifinale cu reprezentantul gazdelor, John Isner, care a câştigat împotriva francezului Gilles Simon în patru seturi, 7-6, 3-6, 7-6, 7-6.
 
În turneul de dublu masculin, perechea formată din Horia Tecău şi suedezul Robert Lindstedt a ratat calificarea în semifinale, după ce a pierdut meciul împotriva italienilor Simone Bolelli şi Fabio Fogninin, scor 6-1, 6-7, 4-6. 

 

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close