Antena 3 CNN Sport Tenis US Open: Nadal, răsplătit de un fan cu un sărut, pentru victoria în faţa lui Monfils

US Open: Nadal, răsplătit de un fan cu un sărut, pentru victoria în faţa lui Monfils

US Open: Nadal, răsplătit de un fan cu un sărut, pentru victoria în faţa lui Monfils
09 Sep 2009   •   14:23

Rafael Nadal a fost sărutat pe obraz de un fan care a intrat pe terenul stadionului Arthur Ashe, după ce spaniolul l-a învins pe Gael Monfils în optimile de finală ale US Open. Spaniolul revenise pe scaunul său şi îşi scosese tricoul, când un bărbat l-a luat şi l-a sărutat pe obraz. Oamenii de securitate l-au înlăturat imediat pe fan, în timp ce Nadal a zâmbit şi părea să nu fie afectat de incident.

Este pentru a doua oară în acest an când la un turneu de Mare Şlem un fan intră în contact cu un jucător, după ce la Open-ul francez un spectator a încercat să îi pună o şapcă pe cap lui Roger Federer. "Pentru mine nu a fost nicio problemă. Tipul a fost chiar de treabă. Este un fan adevărat. Mi-a spus că mă iubeşte în engleză şi m-a pupat", a declarat Nadal.

Nadal l-a învins pe Monfils cu 6-7, 6-3, 6-1, 6-3 şi a revenit pe locul doi mondial, după ce Andy Murray a pierdut în faţa croatului Marin Cilic, scor 5-7, 2-6, 2-6. Nadal va da piept în sferturile de finală cu Fernando Gonzalez din Chile, cap de serie numărul 11, care l-a învins în patru seturi pe Jo-Wilfried Tsonga.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rafael Nadal US Open
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close