Antena 3 CNN Sport Tenis US Open: Rafael Nadal s-a prăbuşit la podea din cauza crampelor după victoria cu David Nalbandian

US Open: Rafael Nadal s-a prăbuşit la podea din cauza crampelor după victoria cu David Nalbandian

US Open: Rafael Nadal s-a prăbuşit la podea din cauza crampelor după victoria cu David Nalbandian
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    05 Sep 2011   •   10:00

Momente de panică la conferinţa de presă de la finalul meciului dintre Rafael Nadal şi David Nalbandian din turul 3 al US Open. Ibericul s-a calificat în optimile de finală în urma victoriei cu 7-6, 6-1, 7-5, dar, în timp ce se pregătea să răspundă întrebărilor jurnaliştilor, s-a prăbuşit la podea din cauza crampelor musculare.

Fostul lider mondial a primit imediat îngrijiri medicale şi, după aproximativ un sfert de oră, conferinţa de presă s-a reluat. Spaniolul a dat asigurări că nu există motive de îngrijorare şi că va putea continua să evolueze la Flushing Meadows.

A fost vorba doar de nişte crampe musculare, atâta tot. Am simţit durerea atât în faţa, cât şi şi spatele piciorului, tocmai de aceea a fost atât de chinuitor pentru mine. Luni mă voi antrena normal. Au fost doar nişte crampe. Se putea întâmpla oriunde, dar s-a întâmplat în sala în care a avut loc conferinţa de presă. În orice altă parte, incidentul ar fi trecut neobservat”, a declarat Nadal, care în turul 4 va juca împotriva luxemburghezului Gilles Muller.

Spaniolul a ţinut să-şi liniştească şi fanii, postând pe contul său de Twitter un mesaj în care mulţumeşte pentru sprijin şi dă asigurări că se simte bine, alături de video de câteva secunde: „Am avut nişte crampe, dar sunt în regulă. Acum mă aflu în camera de hotel, unde mă odihnesc şi mă recuperez”.

Campionul din 2009, argentinianul Juan Martin Del Potro, a fost eliminat după un meci de patru seturi de francezul Gilles Simon, cap de serie numărul 12, care s-a impus cu 4-6, 7-6, 6-2, 7-6. Simon îl va întâlni în optimi pe americanul John Isner, învingător cu 7-6, 6-4, 6-4 în faţa compatriotului său Alex Bogomolov jr.

David Ferrer a avut nevoie de mai puţin de două ore pentru a trece de germanul Florian Mayer (6-1, 6-2, 7-6), urmând să se lupte pentru un loc în sferturi cu Andy Roddick, care l-a eliminat pe Julien Benneteau după o victorie în trei seturi, 6-1, 6-4, 7-5. Un alt reprezentant al gazdelor, Donald Young, a obţinut calificarea în optimi, învingându-l pe argentinianul Juan Ignacio Chela, 7-5, 6-4, 6-3.

 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close