Antena 3 CNN Sport Tenis US Open: Rafael Nadal şi Andy Murray s-au calificat în semifinale

US Open: Rafael Nadal şi Andy Murray s-au calificat în semifinale

US Open: Rafael Nadal şi Andy Murray s-au calificat în semifinale
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    10 Sep 2011   •   11:02

Rafael Nadal şi Andy Murray au completat tabloul semifinalelor masculine de la US Open, în care vor juca primii patru jucători din ierarhia ATP.

 
Nadal continuă drumul spre păstrarea trofeului cucerit anul trecut la Flushing Meadows, după ce l-a învins p reprezentantul gazdelor, Andy Roddick, în numai o oră şi 53 de minute, 6-2, 6-1, 6-3.
 
Începutul de meci a fost foarte important. Andy a avut un meci greu în turul anterior şi probabil a fost puţin obosit. Îmi pare rău pentru el, a avut o carieră fantastică şi a fost un mare campion”, a spus spaniolul.
 
Fostul lider mondial îl va înfrunta în semifinale pe britanicul Andy Murray, învingător în patru seturi în faţa americanului John Isner, scor 7-5, 6-4, 3-6, 7-6, la capătul unui meci de 3 ore şi 24 de minute.
 
Sunt foarte fericit că m-am calificat. John a început meciul servind foarte bine, dar şi eu am jucat bine, mai ales în tie-break-ul din setul patru. Am mai jucat aici cu Rafa şi l-am învins în semifinala din 2008”, a declarat Murray, care, pentru prima oară în carieră, ajunge în penultimul act în fiecare dintre cele patru turnee de Grand Slam.
 
În cealaltă semifinală de la New York, liderul mondial Novak Djokovic va juca împotriva lui Roger Federer.

 
 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close