Antena 3 CNN Sport Tenis US Open: Samantha Stosur, calificare dramatică în sferturile de finală

US Open: Samantha Stosur, calificare dramatică în sferturile de finală

US Open: Samantha Stosur, calificare dramatică în sferturile de finală
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    05 Sep 2011   •   11:45

Samantha Stosur a revenit după ce a pierdut cel mai lung tie-break din istorie în turneul feminin de la US Open şi s-a calificat în sferturile de finală în urma victoriei obţinute împotriva Mariei Kirilenko, 6-2, 6-7, 6-3.

Australianca a fost învinsă la tie-break cu 15-17 în setul doi, după ce a avut cinci mingi de meci, ceea ce reprezintă un nou record la Flushing Meadows în concursul feminin. A noua favorită, Stosur jucase şi în cel mai lung meci feminin de la US Open, în turul 3.

Evident, mi-am dat seama că a durat foarte mult, dar, la un moment dat, nu mai ştiam dacă trebuie să servesc sau să primesc. Publicul a fost foarte implicat, iar eu nu mai reuşeam să gândesc limpede”, a spus Stosur, care în sfertrui va juca împotriva Verei Zvonareva, cap de serie numărul 2, învingătoare cu 6-2, 6-3 în faţa Sabinei Lisicki (Germania).

Flavia Pennetta a învins-o pe Shuai Peng, a 13-a favorită, în două seturi, 6-4, 7-6, şi s-a calificat pentru a treia oară în carieră în sferturile de finală de la US Open. De această dată, italianca are mari şanse de a ajunge chiar în semifinale, urmând să joace cu Angelique Kerber, cea care a eliminat-o pe Monica Niculescu.


×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close