Antena 3 CNN Sport Tenis US Open: Serena Williams şi Caroline Wozniacki s-au calificat în turul 3

US Open: Serena Williams şi Caroline Wozniacki s-au calificat în turul 3

US Open: Serena Williams şi Caroline Wozniacki s-au calificat în turul 3
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    02 Sep 2011   •   11:46

Serena Williams dă semne tot mai evidente că revine la forma care a propulsat-o pe primul loc al clasamentului WTA în anii trecuţi. Jucătoarea din Statele Unite s-a calificat în turul 3 la US Open, după o victorie lejeră în faţa olandezei Michaella Krajicek, pe care a învins-o cu 6-0, 6-1.

 
Cotată doar a 28-a favorită la Flushing Meadows, Williams va juca în turul 3 împotriva Victoriei Azarenka, cap de serie numărul 4.
 
Simt că nu sunt favorită în meciul următor, pentru că Azarenka a câştigat mai multe turnee în ultima vreme şi a jucat foarte bine. Nu voi avea nimic de pierdut atunci când o voi întâlni”, a declarat Williams, referindu-se la meciul cu jucătoarea din Belarus.
 
În turul 3 s-a calificat şi liderul mondial în ierarhia WTA, daneza Caroline Wozniacki, care s-a impus fără probleme în întâlnirea cu Arantxa Rus, scor 6-2, 6-0.
 
Simt că sunt în formă şi că joc bine. Cred că pot învinge pe oricine într-o zi bună, dar trebuie să joc la un nivel înalt şapte meciuri, un lucru care nu este deloc uşor”, a spus Wozniacki.
 
Jelena Jankovic a învins-o pe Jelena Dokic cu 6-3, 6-4, deşi a primit îngrijiri medicale la spate în câteva rânduri, Francesca Schiavone a trecut de Mirjana Lucic, scor 6-1, 6-1, în timp ce Andrea Petkovic a avut nevoie de trei seturi pentru a o elimina pe chinezoaica Zheng Jie (3-6, 6-3, 6-3).
 
Svetlana Kuznetsova, campioana din 2004 de la US Open, a câştigat meciul cu britanica Elena Baltacha, scor 6-4, 6-3, iar Ana Ivanovic a avansat în turul 3 fără măcar să intre pe teren, după ce adversara sa, Petra Cetkovska, s-a retras din cauza unei accidentări.

 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close