Antena 3 CNN Sport Tenis US Open: Serena Williams şi Samantha Stosur vor juca finala feminină

US Open: Serena Williams şi Samantha Stosur vor juca finala feminină

US Open: Serena Williams şi Samantha Stosur vor juca finala feminină
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    11 Sep 2011   •   12:13

În urmă cu şase luni eram în spital, acum sunt în finală”, a spus Serena Williams la sfârşitul meciului din semifinalele US Open împotriva liderului mondial Caroline Wozniacki.

 
Americanca de 29 de ani a câştigat cu 6-2, 6-4 întâlnirea cu jucătoarea daneză şi s-a apropiat de al patrulea titlu de la Flushing Meadows şi al 14-lea de Grand Slam din carieră.
 
Chiar m-am simţit ca şi cum nu aş fi avut nimic de pierdut. Am depăşit toate aşteptările”, a declarat Williams, care încă nu a pierdut niciun set în acest an la New York.
 
Deşi dezamăgită că rămâne în continuare fără succes într-un turneu de Grand Slam, Wozniacki s-a declarat mulţumită de anul pe care l-a avut până acum: „Încă sunt numărul 1 mondial. Nimeni nu-mi poate lua asta. A fost un an bun pentru mine, nu mă pot plânge. Am câştigat şase titluri şi am jucat două semifinale de Grand Slam”.
 
Serena Williams o va întâlni în finală pe australianca Samantha Stosur, învingătoare în trei seturi în faţa surprizei Angelique Kerber (Germania), 6-3, 2-6, 6-2.
 
Este un vis devenit realitate, ceva ce mi-am dorit încă de când m-am apucat să joc tenis. Joc de aproape 20 de ani, deci am parcurs un drum lung până în acest punct”, a spus jucătoarea de 27 de ani, care devine prima australiancă prezentă în ultimul act la US Open după Wendy Turnbull în 1977.

 

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close