Antena 3 CNN Sport Tenis US Open: Tecău și Rojer, calificați în runda a doua a probei masculine de dublu

US Open: Tecău și Rojer, calificați în runda a doua a probei masculine de dublu

US Open: Tecău și Rojer, calificați în runda a doua a probei masculine de dublu
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    01 Sep 2016   •   00:20

Perechea formată din tenismanul român Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat, miercuri, în runda a doua a probei masculine de dublu din cadrul turneului US Open, ultimul de Mare Şlem al anului, după ce s-a impus cu 6-1, 6-3 în faţa cuplului Julian Knowle (Austria)/Florian Mayer (Germania). 

Tecău şi Rojer, favoriţii numărul cinci, s-au impus într-o oră şi cinci minute, într-un meci în care au avut un procentaj remarcabil la punctele făcute cu primul serviciu (22/23, 96%). Knowle (42 ani) şi Mayer (32 ani) nu au avut nicio minge de break în acest meci. 

Horia Tecău a ajuns anul trecut până în sferturi la Flushing Meadows, cea mai bună perfomanţă a sa, pe care a mai reuşit-o şi în 2011, alături de suedezul Robert Lindstedt. 

Tecău şi Rojer şi-au asigurat un cec de 24.500 dolari şi 90 de puncte prin calificarea în şaisprezecimile probei masculine de dublu la New York. 

În turul al doilea, Tecău şi Rojer vor juca împotriva perechii Mate Pavic (Croaţia)/Michael Venus. Perechea româno-olandeză a fost întrecută de cuplul Mate Pavic (Croaţia)/Michael Venus (Noua Zeelandă), cu 7-6 (4), 2-6, 10-8, anul trecut în finala turneului de la Nisa. 

Tecău e singurul reprezentant al României în proba masculină de dublu la US Open, Florin Mergea fiind accidentat. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Horia Tecau Jean-Julien Rojer US Open
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close