Antena 3 CNN Sport Tenis US Open: Victorii facile pentru Novak Djokovic şi Roger Federer

US Open: Victorii facile pentru Novak Djokovic şi Roger Federer

US Open: Victorii facile pentru Novak Djokovic şi Roger Federer
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    02 Sep 2011   •   10:20

Liderul clasamentului ATP, Novak Djokovic, îşi continuă forma senzaţională din 2011. Sârbul s-a calificat în turul 3 la US Open, după ce l-a învins de o manieră categorică pe argentinianul Carlos Berlocq, scor 6-0, 6-0, 6-2, în numai 66 de minute.

 
Primele două seturi au fost ideale, nu puteam juca mai bne. Am terminat punctele exact atunci când aveam nevoie şi am făcut multe puncte. Serviciul a funcţionat bine, iar returul şi mai bine”, a spus Nole la finalul întâlnirii.
 
Nici Roger Federer nu a petrecut prea mult timp pe teren în turul 2. Elveţianul a avut nevoie de 77 de minute pentru a-l învinge pe israelianul Dudi Sela, scor 6-3, 6-2, 6-2, iar în următorul meci îl va întâlni pe Marin Cilic, care a trecut la pas de Bernard Tomic (6-1, 6-0, 6-2).
 
Nu am avut prea multe probleme la serviciu şi, de asemenea, jocul meu din spatele terenului a funcţionat bine. În aceste condiţii, evident că este dificil pentru adversarul meu. Cred că pur şi simplu am fost superior astăzi”, a declarat Federer.
 
Al şaptelea favorit de la Flushing Meadows, francezul Gael Monfils, a fost eliminat de Juan Carlos Ferrero, la capătul unui meci de cinci seturi, ibericul impunându-se cu 7-6, 5-7, 6-7, 6-4, 6-4.
 
Mardy Fish, Thomas Berdych, Jo-Wilfried Tsonga şi Fernando Verdasco s-au calificat în turul 3 după victorii în trei seturi, în timp ce Radek Stepanek, cap de serie numărul 23, a fost nevoit să se retragă din cauza unor probleme la umăr în meciul cu Juan Monaco, în momentul în care era condus cu 4-6, 1-6, 0-2.

 

×
Subiecte în articol: US Open Flushing Meadows Roger Federer
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close