Antena 3 CNN Sport Tenis US Open: Wozniacki în sferturi, Schiavone eliminată

US Open: Wozniacki în sferturi, Schiavone eliminată

US Open: Wozniacki în sferturi, Schiavone eliminată
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    06 Sep 2011   •   12:43

Caroline Wozniacki continuă să spere ca va reuşi să obţină primul succes într-un turneu de Grand Slam, după ce a învins-o pe Svetlana Kuznetsova şi s-a calificat în sferturile de finală de la US Open.

 
Jucătoarea daneză, liderul mondial WTA, s-a impus cu 6-7, 7-5, 6-1 şi o va întâlni în turul următor pe Andrea Petkovic din Germania.
 
Ştiam că pot reveni după ce am pierdut primul set şi m-am concentrat să nu mai fac atâtea greşeli. Sunt într-o formă bună şi, dacă este nevoie, pot juca şi timp de cinci ore. Sper să fie la fel în continuare”, a declarat Wozniacki.
 
Serena Williams s-a calificat şi ea în sferturile de finală de la Flushing Meadows în urma victoriei pe care a obţinut-o în faţa sârboaicei Ana Ivanovic, 6-3, 6-4, urmând să se lupte pentru un loc în semifinale cu Anastasia Pavlyuchenkova.
 
Tânăra de 20 de ani din Rusia a produs una dintre surprizele de la US Open, reuşind să o elimine pe italianca Francesca Schiavone, la capătul unui meci de trei seturi, scor 5-7, 6-3, 6-4.
 
Fosta câştugătoare de la Roland Garros nu a acceptat uşor înfrângerea şi era extrem de supărată la finalul întâlnirii: „Atunci când pierd în faţa unei adversare care dovedeşte că este mult mai puternică, eu sunt prima care o recunoaşte. Dar acum nu a fost cazul, iar acest lucru mă face să fiu foarte nervoasă. Nu-mi place deloc să părăsesc astfel un Grand Slam, un turneu unde chiar îmi face plăcere să joc”.

 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close