Antena 3 Sport Tenis Veste bombă în sportul românesc! Ion Ţiriac a făcut un anunţ trist: va vinde turneul ATP de la Bucureşti

Veste bombă în sportul românesc! Ion Ţiriac a făcut un anunţ trist: va vinde turneul ATP de la Bucureşti

09 Mar 2016   •   16:17
Veste bombă în sportul românesc! Ion Ţiriac a făcut un anunţ trist: va vinde turneul ATP de la Bucureşti

Ion Ţiriac a anunţat astăzi că turneul de tenis BRD Năstase-Ţiriac Trophy, din calendarul ATP 250, îşi va desfăşura ultima sa ediţie în acest an, la Bucureşti. 

Ion Ţiriac va vinde turneul din cauza lipsei autorizaţiei de la pompieri pentru arena de 5.000 de locuri, construită în 1972.

"Am făcut tot ce se putea pentru ca acest turneu să continue. În trecut am cumpărat licenţa tot de la un român, am plătit toate datoriile existente şi cred că am ajuns să avem un turneu decent la Bucureşti. Dar de acum gata, turneul se vinde! Nu pot să-mi bat joc de numele meu, poziţia mea şi trecutul nostru, îl includ aici şi pe domnul Năstase", a declarat Ţiriac, conform DigiSport.ro.

"Sper să nu primim nicio palmă nici de la ATP, nici de la ITF, nici de la alţii. ATP ul cred că râde când aude că ar putea veni Nadal în iulie să joace în Cupa Davis şi noi îl băgăm într-o sală, în iulie, pentru că nu avem altundeva unde", a mai spus Ţiriac.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close