Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, eliminată de la Turneul Campioanelor. Varianta în care rămâne numărul 1 mondial

Simona Halep, eliminată de la Turneul Campioanelor. Varianta în care rămâne numărul 1 mondial

Simona Halep, eliminată de la Turneul Campioanelor. Varianta în care rămâne numărul 1 mondial
27 Oct 2017   •   13:40

Simona Halep a fost eliminată de la Turneul Campioanelor de la Singapore. Românca, numărul 1 mondial, a fost învinsă de Elina Svitolina, în două seturi: 3-6, 4-6 și, cu o singură victorie în grupe, ratează calificarea în semifinale.

Românca are șanse să rămână pe primul loc și după Turneul Campioanelor, cu o condiție: ca cehoaica Karolina Pliskova să nu câștige Turneul Campioanelor. În semifinale, Pliskova joacă cu Elina Svitolina.

În acest moment, Halep are 6.175 de puncte, cu 40 în fața Garbinei Muguruza. Dacă Pliskova, care e pe locul 3, câștigă turneul, ajunge la 6.480. Dacă pierde finala, rămâne pe 3.

SIMONA HALEP-ELINA SVITOLINA LIVE TEXT. 3-6, 4-5. Halep trebuie să facă breakul ca să rămână în meci și în turneu.

3-6, 3-4. Svitolina face breakul, iar Halep nu pare să aibă energia să revină.

3-6, 3-3. Halep își face serviciul mai ușor. "Stai mai puternică pe picioare", i-a spus Darren Cahill, într-o scurtă intervenție pe bancă.  Dar Svitolina revine rapid.

3-6. 2-2. Svitolina câștigă breakul înapoi, Halep pare din nou căzută.

Halep face breakul în setul doi, după ce a pierdut prima rundă. Românca joacă mai agresiv, în plus, serviciul Svitolinei nu mai funcționează atât de bine.

3-6. Simona Halep a pierdut primul set în meciul cu Svitolina.

Românca pare neintrată în meci și nu reușește să profite de puținele greșeli ale Svitolinei.

Halep și-a pierdut serviciul și jocul ei nu strălucește. De cealaltă parte, Svitolina lovește foarte puternic și face puține greșeli. Simona nu face față schimburilor lungi de mingi, greșind aproape de fiecare dată.

Caroline Garcia (numărul 8 WTA) s-a impus în fața lui Caroline Wozniacki (numărul 6 WTA), scor 0-6, 6-3, 7-5 și asteaptă rezultatul partidei dintre Simona Halep și Elina Svitolina pentru a afla dacă se califică în semifinalele Turneului Campioanelor. Halep și Svitolina joacă astăzi, de la ora 14:30, scrie gsp.ro.

Scenariul primelor 2 partide din grupă părea să se repete și astăzi. Wozniacki a pornit ca din pușcă și a închis primul set în doar 23 de minute, scor 6-0, și cu un raport al punctelor câștigate greu de imaginat, 24-7. Garcia s-a trezit în setul secund. Ajutată de procentajul ridicat al primului serviciu, 86 la sută, franțuzoaica a reușit să ducă partida în decisiv. Dârzenia lui Garcia a dat roade în final, revenind uluitor în actul decisiv, câștigat cu 7-5.

Simona Hale trebuie să câștige neapărat meciul cu Svitolina pentru a se califica în semifinale.

×
Subiecte în articol: Simona Halep tenis
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close