Antena 3 CNN Sport Tenis Vești noi pentru Simona Halep. Ce se va întâmpla cu jucătoarea română

Vești noi pentru Simona Halep. Ce se va întâmpla cu jucătoarea română

Vești noi pentru Simona Halep. Ce se va întâmpla cu jucătoarea română
21 Dec 2017   •   10:11

Jucătoarele române de tenis Simona Halep, Sorana Cîrstea şi Irina Begu vor participa la turneul WTA de la Sankt Petersburg (Rusia), care se va desfăşura în perioada 29 ianuarie - 4 februarie 2018 şi va avea premii totale de 733.900 dolari, potrivit site-ului WTA. 

"Sunt încântată să aud că Sankt Petersburg este unul dintre cele trei oraşe care candidează pentru a găzdui WTA Finals (Turneul Campioanelor, n. red.) în 2019. Este unul dintre cele mai frumoase locuri din lume şi abia aştept să revin în 2018 la St Petersburg Ladies Open, după Australian Open”, a scris Halep pe Twitter, confirmând astfel participarea la acest turneu.

La ediţia 2017 a turneului de la Sankt Petersburg, Halep s-a oprit în sferturile de finală, retrăgându-se înaintea partidei cu rusoaica Natalia Vihlianţeva, din cauza unei accidentări la genunchi. Kristina Mladenovic (Franţa) a cucerit titlul, prima ediţie, cea din 2016, fiind câştigată de italianca Roberta Vinci.

În 2018 vor mai evolua franţuzoaicele Caroline Garcia şi Kristina Mladenovic, dar şi germanca Julia Goerges, precum şi rusoaicele Anastasia Pavliucenkova şi Daria Kasatkina.

×
Subiecte în articol: Simona Halep jucatoare turneu Rusia
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close