Antena 3 CNN Sport Tenis Victor Crivoi dă dovadă de moral şi trece de primul tur la Napoli

Victor Crivoi dă dovadă de moral şi trece de primul tur la Napoli

Victor Crivoi dă dovadă de moral şi trece de primul tur la Napoli
Sursa foto: victor crivoi
31 Mar 2009   •   12:23

Jucătorul de tenis român Victor Crivoi a reuşit să revină în meci după ce a pierdut primul set al confruntării cu belgianul Kristof Vliegen cu scorul de 1-6 şi să le câştige pe celelalte două. Partida a contat pentru primul tur al turneului challenger de la Napoli, din Italia, ale cărui premii, în valoare totală, ating 85.000 de euro.
Crivoi nu a început deloc bine meciu, Vliegen reuşind să ia foarte uşor primul set, cu scorul de 1-6. Lovitura l-ar fi putut face Knonk - Out din punct de vedere al moralului pe român, dar tenismanul a dat dovadă de curaj şi a revenit în joc, câştigând setul secund la tie-break, cu 7-5, în timp ce setul decisiv s-a dovedit, în mod suprinzător, o formalitate pe jucătorul de Cupa Davis, informează Mediafax.
Urmează pentru Crivoi meciul cu sârbul Boris Pashanski, în turul al doilea, după ce sportivul din ţara vecină a trecut în prealabil de Rui Machado din Portugalia cu destulă greutate, cu scorul de 7-6 (7/4), 7-5.
Mai puţin norocos a fost al român, Adrian Cruciat, care nu a reuşit să treacă de primul tur al turneului de la Saint-Brieuc din Franţa, cu premii în valoare de 30.000 de euro, după ce a cedat în faţa unui australian, Josef Sirianii, cu 6-2, 3-6, 6-3, potrivit sursei citate.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Crivoi
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close