Antena 3 CNN Sport Tenis Victor Hănescu a abandonat în meciul cu Novak Djokovic. Halep, Begu şi Gallovits, eliminate

Victor Hănescu a abandonat în meciul cu Novak Djokovic. Halep, Begu şi Gallovits, eliminate

Victor Hănescu a abandonat în meciul cu Novak Djokovic. Halep, Begu şi Gallovits, eliminate
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
25 Mai 2011   •   19:42

Victor Hănescu a abandonat, miercuri, meciul din turul doi al turneului de la Roland Garros, la scorul de 6-4, 6-1, 2-3, în favoarea adversarului său, sârbul Novak Djokovici.

 
Jucătorul român, locul 60 în clasamentul ATP, a jucat de la egal la egal cu cel mai în formă tenisman al momentului în primul set, pierzându-şi serviciul la scorul de 5-4 pentru Djokovic. Sârbul nu a avut nicio emoţie în timpul manşei secunde, pe care a câştigat-o la 1, pentru ca în al treilea set, Hănescu să decidă să abandoneze, din cauza unor probleme pentru care a cerut intervenţia medicului. 
 
Pentru evoluţia sa la Roland Garros, Hănescu va primi un cec în valoare de 25.000 de euro.
 
Prin victoria de miercuri, Novak Djokovic a ajuns la cel de-al 39-lea succes consecutiv în 2011 şi al 41-lea în total. Recordul lui John McEnroe de meciuri câştigate la rând în startul unui sezon, 42 în 1984, este serios ameninţat, sârbul ţintind şi recordul all-time pentru cele mai multe victorii consecutive, 46, stabilit de Guillermo Vilas în 1977.
 
Ziua nefastă a românilor la Roland Garros a fost completată de Simona Halep, învinsă de australianca Samantha Stosur, favorita numărul 8, cu 0-6, 2-6, de Irina Begu, carea a pierdut meciul cu Svetlana Kuznetsova, cap de serie numărul 13, cu 1-6, 1-6 şi de Elena Gallovits, eliminată de australianca Anastasia Rodionova, 1-6, 4-6.
 
România mai este reprezentată pe tablourile de simplu doar de Sorana Cârstea şi Alexandra Dulgheru, care vor fi adversare, joi, într-un meci din turul doi al turneului feminin.

×
Subiecte în articol: Roland Garros paris Victor Hanescu
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close