Antena 3 CNN Sport Tenis Victor Hănescu a urcat trei locuri în clasamentul ATP

Victor Hănescu a urcat trei locuri în clasamentul ATP

Victor Hănescu a urcat trei locuri în clasamentul ATP
03 Feb 2009   •   02:33

Tenismenul român Victor Hănescu a avansat 3 poziţii în clasamentul ATP, până pe locul 41, cu 1.566 de puncte şi rămâne singurul român din top 100 mondial. Primul loc în acest clasament îi revine spaniolului Rafael Nadal, cu 14.260 de puncte, câştigător al Australian Open, în timp ce finalistul turneului de la Melbourne, Roger Federer, se clasează pe locul 2, cu 11.000 de puncte.
Pe locul trei se află Novak Djokovic, cu 9.010 de puncte, dar cea mai importantă schimbare din top 10 îl are în centrul atenţiei pe Fernando Verdasco, cel care a disputat semifinala de peste cinci ore cu Nadal la Australian Open, acesta ocupând în această săptămână locul 9, în urcare cu şase poziţii.
În clasamentul WTA, tenismena americană Serena Williams, învingătoare la Australian Open, a trecut primul loc, cu 9.432 de puncte, luându-i locul Jelenei Jankovic. Jucătoarea din Serbia a căzut pe poziţia a treia, în timp ce pe locul doi este rusoaica Dinara Safina, finalistă la Australian Open.
Cât despre româncele prezente în top 50, Sorana Cârstea a pierdut două locuri, fiind pe locul 39, iar Monica Niculescu a avansat patru locuri, până pe 47.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Hanescu
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close