Antena 3 CNN Sport Tenis Victor Hănescu, eliminat în turul doi la Australian Open

Victor Hănescu, eliminat în turul doi la Australian Open

Victor Hănescu, eliminat în turul doi la Australian Open
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    16 Ian 2014   •   17:43

Victor Hănescu, singurul jucător român prezent pe tabloul masculin de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, a fost eliminat în turul doi.

Hănescu, locul 76 ATP, a pierdut în trei seturi, scor 6-7, 4-6, 4-6, în faţa canadianului Milos Raonic, cap de serie numărul 11, la capătul unui joc de două ore şi 19 minute.

Meciul a fost întrerupt de două ori, mai întâi din cauza căldurii, o problemă de care s-au plâns toţi jucătorii prezenţi la Melbourne, iar apoi din cauza ploii.

Marea surpriză a turneului masculin a reprezentat-o însă înfrângerea argentinianului Juan Martin Del Potro, al cincilea favorit, în faţa spaniolului Roberto Bautista Agut, locul 62 ATP.

Agut a revenit în două rânduri, de la 0-1 şi 1-2 , pentru a se impune în final cu 4-6, 6-3, 5-7, 6-4, 7-5, la capătul unui meci extenuant.

Un alt favorit care a părăsit întrecerea este italianul Andreas Seppi, cap de serie numărul 24, care a pierdut tot în cinci seturi (4-6, 6-2, 3-6, 6-4, 5-7) în faţa americanului Donald Young.

În schimb, Andy Murray, campionul de la Wimbledon, a avansat în turul trei, după ce l-a învins în trei seturi, scor 6-2, 6-2, 7-5, pe francezul Vincent Millot.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close