Antena 3 CNN Sport Tenis Victor Hănescu face în continuare furori în Germania. Este în "optimi" la Hamburg

Victor Hănescu face în continuare furori în Germania. Este în "optimi" la Hamburg

Victor Hănescu face în continuare furori în Germania. Este în "optimi" la Hamburg
Sursa foto: victor hanescu
22 Iul 2009   •   18:58

Tenismanul român Victor Hănescu se simte bine pe teritoriu german şi, după ce a jucat finala la turneul de la Stuttgart, a ajuns în optimile de finală ale Openului Germaniei de la Hamburg. Cotat cu şansa a 11-lea la câştigarea concursului, Hănescu l-a eliminat în turul precedent pe cehul Jan Hernych, cu scorul de 6-2, 6-3, şi se pregăteşte de o confruntare de top în optimi.
Turneul de la Hamburg este unul cu o reputaţie bună, premiile sale totalizând valoarea de 1,115 milioane de euro, potrivit Mediafax. Hănescu şi-a propus să îşi continue ascensiunea în Germania şi victoria din şaisprezecimi cu Hernych îi va da posibilitatea să joace în faza următoare cu rusul Igor Andreev sau fracezul Julien Benneteau. Pentru acestă victorie, Hănescu primeşte de la organizatori un cec de 11.250 de euro şi de la ATP 45 de puncte.
Mai devreme miercuri, favoriţii Tommy Robredo şi Gilles Simon au părăsit competiţia în mod surprinzător, competiţia. În aceeaşi situaţie s-a aflat şi polonezul Stanislas Wawrinka.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Hanescu Hamburg
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close