Antena 3 CNN Sport Tenis Victor Hănescu a leşinat şi a fost transportat de urgenţă la spital

Victor Hănescu a leşinat şi a fost transportat de urgenţă la spital

Victor Hănescu a leşinat şi a fost transportat de urgenţă la spital
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Oct 2015   •   13:20

Victor Hănescu, prezent în aceste zile în Franţa, a leşinat în timpul unui antrenament. Sportivul a fost transportat de urgenţă la spital. Informaţia a fost confirmată la Antena 3 de George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis. 

Jucătorul român şi-a pierdut cunoştinţa şi a căzut, lovindu-se la bărbie. În urma loviturii, el a sângerat puternic. Sportivul va fi supus unor investigaţii amănunţite pentru a se stabili cauza incidentului. 

"Am vorbit cu el. Se va întoarce în ţară. Este adevărat, a leşinat în timpul unui antrenament pe un fond de oboseală accentuată", a declarat George Cosac la Antena 3. 

Potrivit site-ului oficial al ATP, numărul 186 mondial a abandonat de la turneul challenger de la Rennes, dotat cu premii în valoare de 85.000 de euro, din cauza unei stări de slăbiciune generală.

În primul tur al turneului de la Rennes, Victor Hănescu ar fi trebuit să joace cu Marius Copil. În urma abandonului, Copil îl va întâlni pe francezul Sebastien Boltz, venit din postura de lucky loser.

×
Subiecte în articol: Victor Hanescu spital
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close