Antena 3 CNN Sport Tenis Victor Hănescu o urmează pe Sorana Cîrstea în Turul III de la Wimbledon. Crivoi, OUT

Victor Hănescu o urmează pe Sorana Cîrstea în Turul III de la Wimbledon. Crivoi, OUT

Victor Hănescu o urmează pe Sorana Cîrstea în Turul III de la Wimbledon. Crivoi, OUT
Sursa foto: victor hanescu
25 Iun 2009   •   16:51

Duel de la distanţă între Victor Hănescu şi Sorana Cîrstea, cei mai în formă tenismani români ai momentului. Victor Hănescu a urmat-o, joi pe Sorana în turul al treilea de la Wimbledon după o victorie clară în faţa lui Nicolas Devilder din Franţa, 6-2, 6-3, 6-1. Următorul adversar al românului va fi Gilles Simon, al optulea favorit al turneului, care l-a învins pe Thiago Alves
Victor Hănescu, numărul 28 mondial, a reuşit să se apropie la doar un pas de optimile de finală de la Wimbledon, învingându-l clar pe jucătorul cu un nume "diavolesc", Devilder, ocupantul poziţiei 96 în clasamentul ATP. Acesta este cea mai bună performanţă din istoria participărilor lui Hănescu la Wimbledon, la egalitate cu cea din 2003, anunţă Mediafax.
Cu toate acestea, accesul în optimi va fi foarte greu, românul urmând să dea piept, cu Gilles Simon, numărul 7 ATP. Thiago Alves, adversarul lui Simon din turul II, era cel care l-a eliminat în primul tur pe alt român, Andrei Pavel, după cinci seturi.
Pentru acestă performanţă, Victor Hănescu va primi de la organizatorii turneului un cec de 29.250 de lire sterline şi 90 de puncte în clasamentul ATP.
Victor Crivoi, însă, al doilea român care a jucat pentru accesul în ultimi 32 ai competiţiei masculine, a fost învins de rusul Nikolay Davidenko, numărul 11 ATP, cu scorul de 4-6, 4-6, 2-6 şi a fost eliminat din concurs.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Hanescu Sorana Cîrstea Wimbledon
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close