Antena 3 CNN Sport Tenis Victor Hănescu s-a calificat în semifinalele turneului de la Casablanca

Victor Hănescu s-a calificat în semifinalele turneului de la Casablanca

Victor Hănescu s-a calificat în semifinalele turneului de la Casablanca
09 Apr 2011   •   10:31

Victor Hănescu s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului de la Casablanca, dotat cu premii în valoare totală de 398.250 de euro, după ce l-a învins în tre seturi pe rusul Andrei Kuzneţov.

 
Tenismanul român s-a impus după două ore şi 13 minute de joc cu 6-7, 7-5, 6-2 în faţa unui adversar venit din calificări şi a obţinut deja un cec de 20.700 de euro şi 90 de puncte ATP.
 
În penultimul act al concursului din Maroc, Hănescu, cap de serie numărul 8, îl va întâlni pe italianul Potito Starace, al cincelea favorit al competiţiei. 
 
România este reprezentată şi în fazele finale ale turneului de dublu de la Casablanca. Perechea Horia Tecău/Robert Lindstedt (Suedia), deţinătorii titlului, s-a calificat în ultimul act, după ce a învins în semifinale tandemul Fabio Fognini (Italia)/Pere Riba (Spania), scor 6-2, 6-1.
 
În circuitul WTA, Irina Begu a reuşit să obţină calificarea în semifinalele turneului de la Marbella, Spania, învingând-o în două seturi, 6-3, 6-3, pe cehoaica Klara Zakopalova, locul 34 în clasamentul mondial. În faza următoare, Irina, care ocupă poziţia 138 WTA, o va avea ca adversară pe rusoaica Svetlana Kuznetsova. În acelaşi concurs, Alexandra Dulgheru a fost eliminată în sferturile de finală de Sara Errani (Italia), care s-a impus cu 6-2, 6-2.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close