Antena 3 CNN Sport Tenis Victor Hănescu s-a calificat în turul 2 la Wimbledon şi îl va întâlni pe Andy Roddick

Victor Hănescu s-a calificat în turul 2 la Wimbledon şi îl va întâlni pe Andy Roddick

Victor Hănescu s-a calificat în turul 2 la Wimbledon şi îl va întâlni pe Andy Roddick
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
22 Iun 2011   •   10:28

Victor Hănescu s-a calificat în turul 2 al turneului de la Wimbledon, după ce l-a învins în trei seturi, 6-4, 6-3, 6-2, pe cehul Jaroslav Pospisil.

Meciul jucătorului român a fost întrerupt luni din cauza ploii, fiind reluat marţi de la scorul de 6-4,2-1 în favoarea lui Hănescu, care a continuat să-i fie superior adversarului său şi s-a impus în minimum de seturi. În turul 2, Victor îl va întâlni pe Andy Roddick chiar pe terenul central.

Hănescu a fost întrebat despre incidentul de anul trecut, când a avut o ieşire nervoasă la adresa arbitrului şi a spectatorilor, nemulţumit de faptul că meciul său din primul tur cu germanul Daniel Brands nu a fost întrerupt din cauza întunericului.

În circuit, există câţiva jucători mai nebuni, dar nu este şi cazul meu. Joc în circuitul profesionist de 10 ani, iar anul trecut a fost primul incident în care am fost implicat. Nu ştiu dacă pot fi judecat după o singură reacţie. De obicei, sunt o persoană calmă, niciodată nu am avut probleme în turneele unde am participat. Cred că toată lumea ştie că sunt un tip liniştit”, a declarat Hănescu la finalul meciului cu Pospisil.

În concursul feminin, Simona Halep s-a calificat şi ea în turul secund, după ce a învins-o cu 6-1, 6-2 pe sârboaica Bojana Jovanovski. Meciul Irinei Begu împotriva jucătoarei italiene Flavia Pennetta, cap de serie numărul 21, care ar fi trebuit să se dispute tot marţi, a fost amânat pentru astăzi.

Tot azi vor evolua şi Victor Hănescu, Alexandra Dulgheru, care o va întâlni pe rusoaica Svetlana Kuznetsova, favorita numărul 12, şi Monica Niculescu, care va lupta pentru un loc în turul 3 cu Maria Jose Martinez Sanchez din Spania.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close