Antena 3 CNN Sport Tenis Victoria Azarenka şi Maria Sharapova vor juca finala feminină de la Australian Open

Victoria Azarenka şi Maria Sharapova vor juca finala feminină de la Australian Open

Victoria Azarenka şi Maria Sharapova vor juca finala feminină de la Australian Open
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    26 Ian 2012   •   11:27

Victoria Azarenka şi Maria Sharapova îşi vor disputa titlul la Australian Open, dar şi prima poziţie în clasamentul WTA, după ce au reuşit să se califice în finala de la Melbourne.

Azarenka a eliminat-o pe campioana de anul trecut, belgianca Kim Clijsters, după un meci de trei seturi, scor 6-4, 1-6, 6-3, şi va încerca să câştige primul său titlu de Grand Slam.

Mă simt ca şi cum mâna mea ar avea 200 de kg, iar corpul meu 1.000. Tremur toată, dar sentimentul pe care îl ai când în sfârşit câştigi este o uşurare. Dumnezeule, nu-mi vine să cred că s-a terminat! Îmi doresc să plâng”, a spus jucătoarea din Belarus, a treia favorită la cucerirea trofeului.

În cea de-a doua semifinală, Maria Sharapova a trecut de cehoaica Petra Kvitova, câştigătoarea de la Wimbledon din 2011, scor 6-3, 3-6, 6-4 şi revine în ultimul act la Melbourne pentru prima oară din 2008, atunci când a şi câştigat turneul de altfel.

Pentru jucătoarea din Rusia, un succes în finala de sâmbătă al reprezenta cel de-al patrulea titlu de Grand Slam din carieră.


×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close