Antena 3 CNN Sport Tenis Victorie cu Cornet pentru Sorana Cîrstea la Roland Garros. Crivoi, eliminat de Monfils

Victorie cu Cornet pentru Sorana Cîrstea la Roland Garros. Crivoi, eliminat de Monfils

Victorie cu Cornet pentru Sorana Cîrstea la Roland Garros. Crivoi, eliminat de Monfils
Sursa foto: sorana cirstea
28 Mai 2009   •   23:32

Capăt de drum pentru românul Victor Crivoi în această ediţie a Roland Garros, al doilea turneu de Mare Şlem al anului. Tenismanul a fost eliminat de un jucător bine cotat, francezul Gael Monfils. Sorana Cîrstea a învins-o pe Alize Cornet şi s-a calificat în turul III, în timp ce Monica Niculescu a obţinut biletele pentru "optimi" la dublu.
Crivoi a ratat calificarea în turul al treilea de la Roland Garros în faţa celui de-al 11-lea favorit al competiţiei. Monfils s-a impus în trei seturi, cu 6-4, 6-3, 6-3. Monica Niculescu s-a calificat, însă, în faza optimilor de finală ale competiţiei de dublu feminin. Românca şi partenera ei, americanca Vania King, au învins joi perechea estoniană Maret Ani/Kaia Kanepi cu scorul de 6-0, 6-2, potrivit Mediafax.
Sorana Cîrstea s-a calificat şi ea în turul al treilea al competiţiei de simplu feminin, după o victorie concludentă în faţa unei jucătoare din ţara gazdă, Alize Cornet, a 21-a favorită a competiţiei. Românca s-a impus cu 6-3, 6-2 şi a obţinut biletele pentru turul III, unde o va întâlni pe Caroline Wozniacki. Ca o coincidenţă ciudată, Wozniacki este chiar partenera lui Cîrstea din competiţia de dublu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close