Antena 3 CNN Sport Tenis Victorii pentru Federer şi Nadal la Doha. Cei doi granzi avansează în semifinale

Victorii pentru Federer şi Nadal la Doha. Cei doi granzi avansează în semifinale

Victorii pentru Federer şi Nadal la Doha. Cei doi granzi avansează în semifinale
Sursa foto: roger federer
07 Ian 2010   •   23:42

Numărul 1 şi numărul 2 mondial nu au oferit surprize joi, la Qatar Open, şi s-au calificat în semifinalele turneului câştigat, în 2009, de britanicul Andy Murray. Federer şi Nadal s-au calificat în maniere diferite, elveţianul având viaţă grea în faţa lui Ernests Gulbis, în timp ce jucătorul iberic nu a avut nici o problemă cu Steve Darcis, care s-a retras din cauza unei accidentări.
Elveţianul Roger Federer a câştigat cu scorul de 6-2, 4-6, 6-4 sfertul de finală cu Ernests Gulbis, unul în care a trebuit să se întrebuinţeze serios pentru a se impune. Următorul meci al lui Federer este împotriva câştigătorului confruntării dintre Nikolai Davydenko şi Ivo Karlovic.
Într-o altă partidă de joi, Rafa Nadal s-a impus foarte repede în faţa lui Steve Darcis. Spaniolul a câştigat primul set cu scorul de 6-1, iar în al doilea act, la scorul de 2-0, belgianul Darcis s-a retras, din cauza unei accidentări. Adversarul din semifinale al lui Nadal va fi sârbul Viktor Troicki, acesta dispunând de polonezul Lukasz Kubot cu scorul de 4-6, 6-4, 7-6.
"Nu aşa vroiam să mă calific în semifinale. Îmi pare rău pentru Darcis şi îi doresc o recuperare rapidă. Sper să îl văd la Australian Open", a fost declaraţia fair-play a lui Rafael Nadal, acordată pentru skysports.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Roger Federer Rafael Nadal Doha
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close