Antena 3 CNN Sport Tenis Wimbledon: Federer şi Djokovic se califică în turul al II-lea, Blake primul "nume" eliminat

Wimbledon: Federer şi Djokovic se califică în turul al II-lea, Blake primul "nume" eliminat

Wimbledon: Federer şi Djokovic se califică în turul al II-lea, Blake primul "nume" eliminat
Sursa foto: roger federer
22 Iun 2009   •   23:42

Favoriţii nu au fost dovediţi de emoţii şi au trecut în bloc în turul al doilea de la cel mai prestigios turneu de Mare Şlem al anului, Wimbledon. Toţi, cu excepţia unuia, americanul James Blake, favoritul al 17-lea al turneului. Cel care l-a trimis pe celălat mal al Atlanticului pe Blake a fost Andreas Seppi, italianul câştigând cu 7-5 6-4 7-6(5). Favoriţii Federer şi Djokovic au trecut de Lu Yen-Hsun şi, respectiv, de Julien Benneteau.
Doar o mare surpriză în 33 de meciuri în prima zi a competiţiei de băieţi de la Wimbledon. Numărul 2 mondial, Roger Federer a dispus destul de uşor de adversarul din Taiwan, Lu Yen-Hsun, cu 7-5, 6-3, 6-2, iar sârbul Novak Djokovic a avut nevoie de patru seturi pentru a se califica în ţara francezului Julien Benneteau, 6-7(8), 7-6(1), 6-2, 6-4. Elveţianul va juca în turul secund cu Guillermo Garcia-Lopez din Spania, iar Djokovic cu Simon Greul din Germania.
Jo-Wilfred Tsonga s-a calificat şi el în turul următor după victoria cu Andrey Golubev din Kazahstan, cu 6-3, 5-7, 7-6(4), 7-6(5) pentru favoritul numărul 9. Spaniolul Fernando Verdasco, al şaptelea favorit, a eliminat un favorit al gazdelor, englezul James Ward, cu 6-1, 6-3, 6-4, potrivit Eurosport.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Roger Federer Wimbledon
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close