Antena 3 CNN Sport Tenis Zi neagră pentru români la US Open: Sorana Cârstea, Simona Halep, Edina Gallovits şi Horia Tecău, eliminaţi

Zi neagră pentru români la US Open: Sorana Cârstea, Simona Halep, Edina Gallovits şi Horia Tecău, eliminaţi

Zi neagră pentru români la US Open: Sorana Cârstea, Simona Halep, Edina Gallovits şi Horia Tecău, eliminaţi
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
de M.T.    |    30 Aug 2012   •   11:59

Ziua de miercuri nu a fost deloc una bună pentru românii de la US Open, Sorana Cârstea, Simona Halep, Edina Gallovits şi Horia Tecău părăsind deja ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Sorana Cârstea nu a reuşit să confirme rezultatul din primul tur, atunci când a eliminat-o pe germanca Sabine Lisicki, şi a pierdut în faţa Annei Tatishvili din Georgia.

Reprezentanta noastră a câştigat primul set la tie-break, dar le-a cedat pe următorele două, fiind învinsă după două ore şi trei minute de joc cu 7-6, 1-6, 2-6.

Edina Gallovits nu a avut nicio şansă în meciul cu a şaptea favorită, australianca Samantha Stosur, care s-a impus în numai o oră cu 6-3, 6-0.

Tot aproximativ 60 de minute a petrecut pe teren şi Simona Halep, care a avut-o ca adversară pe rusoaica Nadia Petrova, cap de serie numărul 19 şi locul 22 WTA.

Jucătoarea din Rusia a câştigat cu un dublu 6-1, în 56 de minute, şi s-a calificat astfel în turul 3.

Ultima reprezentantă a României în turneul de simplu feminin de la US Open este Irina Begu, care o va întâlni în turul 2 pe Silvia Soler-Espinosa din Spania.

Tot miercuri au pierdut în primul tur la dublu Monica Niculescu şi Alexandra Cadanţu. Niculescu şi uzbeka Akgul Amanmuradova au fost învinse de americancele Madison Keys/Jessica Pegula cu 2-6, 2-6, în timp ce Cadanţu şi franţuzoaica Mathilde Johansson au fost întrecute de o altă pereche din Statele Unite, Irina Falconi/Maria Sanchez, scor 2-6, 3-6.

Veşti proaste şi din turneul de dublu mixt, acolo unde Horia Tecău şi partenera sa, americanca Bethanie Mattek-Sands, au pierdut în primul tur în faţa lui Sloane Stephens/Rajeev Ram din Statele Unite, scor 2-6, 7-5, 8-10.

Tecău şi Mattek-Sands sunt deţinătorii titlului de la Australian Open, pe care l-au câştigat în acest an.

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close