Antena 3 CNN Sport Ultima oră! Pe cine ar aduce Gigi Becali ca antrenor la FCSB

Ultima oră! Pe cine ar aduce Gigi Becali ca antrenor la FCSB

După rezultatele slabe din ultima perioadă, Bogdan Vintilă este pe picior de plecare de pe banca FCSB și se pare că Gigi Becali are deja un înlocuitor de la care are așteptări mari. Este vorba despre Toni Petrea, fostul secund al lui Laurenţiu Reghecampf, și care și-a început cariera de antrenor în 2011.

Ultima oră! Pe cine ar aduce Gigi Becali ca antrenor la FCSB
de Gabriel Dano    |    07 Iul 2020   •   19:30

Toni Petrea ar urma să vină alături de preparatorul fizic Tommy Neubert și va avea o misiune extrem de grea la FCSB

"Să vedem ce va face Meme cu Neubert, pentru că el se ocupă să discute venirea lui. Și o să luăm curând o decizie. Reghe mi-a zis că mă ajută oricând, dar poate vine altcineva de la el.

Poate vine Toni! Toni Petrea! Unul dintre secunzii lui Reghe! Principal, secund, nu știu încă, dar el cred că vine! Poate vine și din sezonul ăsta, ce mai e de jucat, dar trebuie să-și rezolve lucrurile acolo. Să-și rezolve situația", a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

Cine este Toni Petrea

În vârstă de 45 de ani, Anton "Toni" Petrea a evoluat în mare parte a carierei în Divizia B, ca mijlocaș la echipe precum Electromagnetica, Juventus București, Rapid II, CS Otopeni și FC Snagov.

Are 9 ani de experiență în funcția de antrenor. A antrenat la FC Snagov, apoi a devenit secundul lui Laurenţiu Reghecampf, pe care l-a însoţit la Chiajna, FCSB şi la Al Wasl Dubai, în Emiratele Arabe Unite.

Preparatorul fizic Thomas Neubert este şi el colaborator al lui Laurenţiu Reghecampf la Al Wasl și a mai fost la FCSB în două rânduri.

Și Mihai Pintilii are șanse să fie viitorul antrenor al FCSB, pentru că are susţinerea vestiarului. Mai trebuie doar să-l convingă și pe Gigi Becali.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali FCSB Toni Petrea
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close