Antena 3 CNN Sport Viorel Moldovan, deranjat de apariţia lui Messi în momentul decernării trofeului de campion mondial: "Maradona n-ar fi acceptat aşa ceva"

Viorel Moldovan, deranjat de apariţia lui Messi în momentul decernării trofeului de campion mondial: "Maradona n-ar fi acceptat aşa ceva"

Viorel Moldovan a comentat modul în care organizatorii Cupei Mondiale l-au îmbrăcat pe Lionel Messi în momentul decernării trofeului de campion mondial. 

Viorel Moldovan, deranjat de apariţia lui Messi în momentul decernării trofeului de campion mondial: "Maradona n-ar fi acceptat aşa ceva"
Sursa foto: Hepta | SportPictures / Flaviu Buboi | DPA Images
de Ştefan Petrică    |    19 Dec 2022   •   14:34

Înainte ca Messi să urce pe scenă pentru a ridica primul titlu mondial din carieră, a primit din partea familiei regale o haină tradiţională numită Bisht, ce reprezintă un simbol al aprecierii în zi de sărbătoare.

”În locul lui Messi, îmi dădeam jos haina!”, a declarat Viorel Moldovan.

Viorel Moldovan spune că gestul a fost total greșit dându-l exemplu pe Diego Maradona, spunând că acesta nu ar fi acceptat niciodată un lucru ca acesta.

"Nu poți tu, Messi, să faci poza istoriei în fantomă. Dezamăgitor!", a declarat Moldovan.

"Dacă era Diego Maradona în locul lui? El o scotea sigur! Rămânea în tricoul țării lui, cu un steag al Argentinei”, a spus Viorel Moldovan pentru TVR 1, citat de gsp.ro

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close