Antena 3 CNN Timp liber Câte vieţi mai ai de trăit în funcţie de zodie

Câte vieţi mai ai de trăit în funcţie de zodie

Câte vieţi mai ai de trăit în funcţie de zodie
Sursa foto: foto: pixabay.com
13 Apr 2016   •   13:43

Reîncarnarea este un proces spiritual greu de explicat în cuvinte, dar despre care cu siguranţă se poate spune că este fascinant. Astrele sunt cheia secretă care dezvăluie câte vieţi mai ai de trăit şi ce anume mai ai de învăţat pe Pământ înainte de a trece la următorul nivel spiritual.

Aşadar, în funcţie de semnul zodiacal care te guvernează, iată care este numărul de vieţi pe care îl mai ai de trăit.

Berbec

Nativii zodiei Berbec sunt cei mai rebeli din horoscop, aşa că se vor reîncarna de mai multe ori decât ceilalţi reprezentanţi. De ce? Pentru că ei trebuie să înveţe să îşi stăpânească pornirile impulsive. Aceasta este lecţia pe care ei trebuie să o reţină pe pământ înainte de a trece la următorul nivel spiritual.

Număr de vieţi rămase: 15

Taur

Taurii înţeleg repede care este menirea lor pe Pământ. Dacă alte semne trebuie să înveţe că munca este o activitate care trebuie respectată, aceşti nativi trebuie să înţeleagă că ea nu înseamnă totul în viaţă. Atunci când vor începe să acorde mai multă atenţie lucrurilor frumoase din jurul lor, nu se mai reîncarna, ci vor cunoaşte un alt nivel mai profund.

Număr de vieţi rămase : 3

Gemeni

Gemenii sunt adolescenţii horoscopului, având în vedere că ei nu par să se maturizeze niciodată mai mult de atât. Deşi li se oferă ocazia să treacă la un alt nivel, ei preferă să mai copilărească pe pământ. Consideră că încă nu au explorat suficiente locuri şi că nu au trăit tot ceea ce îşi doreau. Misiunea lor pe Pământ are legătură cu comportamentul lor în relaţiile de cuplu. Cei care se simt cu musca pe căciulă la capitolul înşelat pot să depăşească numărul de vieţi şi să ajungă chiar la 8-9.

Număr de vieţi rămase : 7

Rac

Ghidaţi de emoţii, nativii acestui semn astrologic trebuie să înveţe să fie mai puternici, să nu se mai lase afectaţi de tot ceea ce se întâmplă în jurul lor. Atunci când nu vor mai fi confuzi în legătură cu ce îşi doresc de la viaţă, vor reuşi să treacă la un alt nivel. După aceea, se vor încadra de minune pe lista îngerilor păzitori.

Număr de vieţi rămase: 9

Leu

Leul trece prin toate etapele de maturizare pe Pământ, astfel că nu mai are un număr de reîncarnări prea mare. Având în vedere că deja a învăţat multe dintre lecţiile pe care le-a primit, mai are de trăit doar 5 vieţi. Mai are de reglat doar câteva aspecte la capitolul orgoliu, însă poate să înţeleagă uşor ceea ce are de schimbat la comportamentul lui.

Continuarea, pe divahair.ro.

×
Subiecte în articol: zodii
Parteneri
Supermarketul din România care oferă 60 de bani pe orice sticlă reciclată
x close