Antena 3 CNN Timp liber Cum ghicești viitorul în flacăra unei lumânări

Cum ghicești viitorul în flacăra unei lumânări

Cum ghicești viitorul în flacăra unei lumânări
Sursa foto: foto: pixabay.com
03 Aug 2016   •   13:41

Ceromanția este o veche practică divinatorie, destul de eficientă pentru cei care cunosc foarte bine simbolurile picăturilor de ceară. Dar și flacăra, nu doar ceara topită te poate ajuta să descifrezi tainele viitorului tău.

Din Evul Mediu se credea că flacăra unei lumânări poate alunga umbrele viitorului şi ne poate arăta cel puţin o parte din ceea ce urmează să ni se întâmple. Trebuie să foloseşti o lumânare din ceară de albine, eventual una sfințită sau primită de la biserică. Pune-ţi în gând dorinţa sau întrebarea care te frământă şi urmăreşte cu atenţie dansul flăcării. Pentru a fi sigură că nu dai greş, aprinde lumânarea într-o cameră în care nu sunt curenţi de aer care să tulbure flacăra.

Aşteaptă apusul într-o zi de miercuri sau de vineri şi aprinde lumânarea când apar primele umbre de întuneric;
Pune lumânarea aprinsă la distanţă egală între tine şi o oglindă, oricât ar fi de mică;
Ai grijă să nu te apropii mai mult de jumătate de metru de lumânare;
Aşteaptă nemişcată câteva momente să se liniştească bătaia flăcării şi încearcă să descifrezi mesajul pe care ţi-l transmite.

Flacăra lumânării și semnificațiile ei:

  • Dacă flacăra lumânării se unduieşte şi dansează, fără să fie în bătaia curentului, rugămintea ta îşi va atinge ţinta şi vei primi curând un răspuns sau un semn.
  • Dacă flacăra pare să-şi piardă puterea şi se reaprinde singură după câteva secunde, înseamnă că mesajul pe care îl transmiţi tu ajunge la persoana la care te gândeşti şi o influenţează puternic, chiar dacă ea nu este conştientă de acest lucru.
  • Când lumânarea începe să sfârâie şi să pocnească, în timp ce arde, poţi fii sigură că vei reuşi să realizezi ceea ce ţi-ai propus, în pofida tuturor piedicilor, deoarece vei primi ajutor la timp.

Continuarea, pe libertateapentrufemei.ro

×
Parteneri
Circulaţie îngreunată la metrou, pe Magistrala 2
x close