Antena 3 CNN Timp liber Film Aimee Iacobescu A MURIT! Actrița se simțea foarte rău: ”Am ajuns la 50 de kilograme!”

Aimee Iacobescu A MURIT! Actrița se simțea foarte rău: ”Am ajuns la 50 de kilograme!”

Aimee Iacobescu A MURIT! Actrița se simțea foarte rău: ”Am ajuns la 50 de kilograme!”
27 Mar 2018   •   11:25

Aimee Iacobescu A MURIT! Actrița nu se simțea deloc bine, mai ales că în ultimii ani a fost implicată într-un scandal care o făcea să se simtă din ce în ce mai rău. 

Actrița a ajuns la capătul puterilor după ce Ion Caramitru i-a spus să mai aștepte câțiva ani indemnizația de merit de la Uniunea Teatrală din România. Actrița trăia de pe o zi pe alta. S-a aflat la un pas de moarte, iar acum urmează un tratament dificil. Scandalul legat de bani a afectat-o foarte tare și starea i s-a înrăutățit dintr-odată.

”Sunt atât de îngrijorată încât abia mai pot dormi noaptea... Aţipesc câteva ore şi mă trezesc foarte obosită. Am şi slăbit din cauza asta, am ajuns la puţin peste 50 kg la 1,65 m înălţime”, a povestit Aimee.

”Mi s-a făcut foarte rău, nu mă mai puteam ţine pe picioare şi am ajuns cu chiu, cu vai la Urgenţă. De când am ieşit din spital, de aproape doi ani, iau tratament. Sunt dependentă de medicamente. Doctorul mi-a schimbat medicaţia de două ori, dar cea din prezent are efecte secundare, adică greaţă cumplită, ameţeli şi tensiune mică la limită. Aceste stări au coincis cu scandalurile în care m-am trezit implicată. Medicii m-au liniştit spunându-mi că sunt doar efectele tratamentului, însă nu le-am mai zis că sunt şi foarte necăjită. Nu ştiu ce medicamente au pus în perfuzii, dar mi-a fost mai bine, n-am mai avut acel rău îngrozitor. M-au chemat din nou la spital. Mi-au făcut analizele şi trebuie să-mi pună alte patru perfuzii. Din cauza aceasta n-am apucat să mă programez în audienţă la ministrul culturii pentru a-i prezenta cazul meu.

Nu ştiu dacă am cancer. Problemele mele de sănătate sunt legate de hormonii care se bat cap în cap rău de tot şi de plămâni. Probabil că medicii m-au testat, dar nu ştiu să am cancer. Singurul lucru care contează e că mi-e rău. Nu ştiu dacă am cancer. Problemele mele de sănătate sunt legate de hormonii care se bat cap în cap rău de tot şi de plămâni. Probabil că medicii m-au testat, dar nu ştiu să am cancer. Singurul lucru care contează e că mi-e rău” povestea actrița în urmă cu doi ani. 

×
Subiecte în articol: Aimée Iacobescu a murit actriţă film
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close