Antena 3 CNN Timp liber Film Filmul Barbie va fi lansat în România pe 21 iulie 2023. Cât costă un bilet în cinematografe

Filmul Barbie va fi lansat în România pe 21 iulie 2023. Cât costă un bilet în cinematografe

Producția hollywoodiană, Barbie va fi lansată în România, vineri, și va putea fi urmărită în majoritatea cinematografelor de la noi din țară.

de Ioana Mircea    |    19 Iul 2023   •   09:23

Filmul Barbie, cu Margot Robbie și Ryan Gosling, în rolurile principale, va fi lansat pe 21 iulie 2023 în Statele Unite ale Americii, dar și în România.

Producția, care îi urmărește pe Barbie și Ken într-o călătorie în lumea reală, este prezentat ca o nouă interpretare feministă a celebrei păpuși Mattel din anii '50.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Un rezumat al filmului dezvăluie că păpușa Barbie, interpretată de Margot Robbie este expulzată din Țara Barbie pentru că nu este suficient de perfectă, ceea ce face ca păpușa să pornească într-o aventură în lumea reală.

Citește și: Actorii la Hollywood au intrat în grevă! Cer modificarea contractelor de muncă și să nu fie înlocuiți de Inteligența Artificială

Acesta ar putea fi locul în care personajele umane ar putea intra în joc, dar cu intriga încă în mare parte ținută sub secret, fanii vor trebui să aștepte și să vadă asta, potrivit radiotimes.com.

În România, filmul poate fi vizionat în majoritatea cinematografelor. Prețul unui bilet poate varia de la 25 de lei de persoană, la 150 de lei, în București, potrivit cinemagia.ro.

 

×
Subiecte în articol: Barbie
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close