Antena 3 CNN Timp liber Film Kevin Spacey urmează să apară joi în fața instanței într-un proces în care e acuzat de agresiune sexuală

Kevin Spacey urmează să apară joi în fața instanței într-un proces în care e acuzat de agresiune sexuală

evin Spacey urmează să apară joi în fața instanței după ce a fost acuzat de o serie de agresiuni sexuale.

Kevin Spacey urmează să apară joi în fața instanței într-un proces în care e acuzat de agresiune sexuală
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    13 Iun 2022   •   19:09

Actorul premiat cu Oscar a fost acuzat în legătură cu acuzațiile de agresiune formulate împotriva sa de trei bărbați, potrivit Sky News.

În vârstă de 62 de ani, Kevin Spacey se confruntă, de asemenea, cu o acuzație suplimentară de a determina o persoană să se angajeze într-o activitate sexuală fără consimțământ.

Actorul laureat al premiului Oscar a fost pus sub acuzare recent pentru o serie de agresiuni sexuale împotriva a trei bărbaţi, după o anchetă a poliţiei din Londra. Presupusele infracţiuni au fost comise între martie 2005 şi aprilie 2013, patru dintre incidente producându-se la Londra şi un alt incident la Gloucestershire. În aceste incidente au fost implicaţi doi bărbaţi care au acum peste 30 de ani şi unul cu vârsta de peste 40 de ani.

Kevin Spacey aproape că a dispărut din viaţa publică de mai bine de 5 ani, după ce a fost acuzat de comiterea unor infracţiuni de natură sexuală.

×
Subiecte în articol: Kevin Spacey proces actor agresiuni
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close