Antena 3 CNN Timp liber Film Serialul Wednesday de pe Netflix a fost filmat în România: "Unele locaţii sunt mai aproape de casă decât ai crede"

Serialul Wednesday de pe Netflix a fost filmat în România: "Unele locaţii sunt mai aproape de casă decât ai crede"

Wednesday este cel mai nou serial despre Familia Addams, iar Tim Burton, producătorul seriei, a ales România ca loc principal pentru filmare.

Serialul Wednesday de pe Netflix a fost filmat în România: "Unele locaţii sunt mai aproape de casă decât ai crede"
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Noi 2022   •   17:25

Povestea familiei Addams a fost prezentată în numeroase producţii cinematografice.

De această dată, în serialul care a fost lansat pe Netflix, aventurile familiei Addams vor fi prezentate din perspectiva adolescentei Wednesday.

Înscrisă la Nevermore Academy, Wednesday, interpretată de Jenna Ortega, încearcă să-şi stăpânească puterile speciale  și să rezolve misterul supranatural care i-a afectat familia în urmă cu 25 de ani.

Numeroase cadre care apar în serial au fost filmate în România. De exemplu, Castelul Cantacuzino a reprezentat internatul Nevermore.

De asemenea, serialul prezintă şi alte locuri cunoscute, precum Universitatea Politehnică din Bucureşti, Grădina Botanică „Dimitrie Brândză”, Conacul Olga Greceanu din Dâmboviţa sau Gara Regală din Sinaia.

Mai mult, printre actorii străini se numără şi doi actori români, fiind vorba despre George Burcea, valetul familiei Addams, şi Cezar Grumăzescu, care a primit rolul antrenorului de la şcoala Nevermore.

 

 

×
Subiecte în articol: Netflix România serial
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close