Antena 3 CNN Timp liber Film ”Squid Game” se întoarce | Netflix, primul anunț oficial despre sezonul 2

”Squid Game” se întoarce | Netflix, primul anunț oficial despre sezonul 2

Netflix a confirmat că serialul-fenomen, ”Squid Game” va avea un al doilea sezon. Anunțul companiei a fost dublat de cel al regizorului.

”Squid Game” se întoarce | Netflix, primul anunț oficial despre sezonul 2
Sursa foto: Twitter/CultureCrave
de Alexandra Ionescu    |    13 Iun 2022   •   12:34

Ar putea fi cel mai inevitabil anunț făcut vreodată, dar acum este oficial: Squid Game va reveni pentru un al doilea sezon. Netflix a confirmat știrea duminică, oferind în același timp câteva indicii despre ceea ce va urma în drama distopică coreeană de succes.

Squid Game a devenit cel mai vizionat serial Netflix când a fost lansat în septembrie. Serialul spune povestea concurenților săraci care joacă jocuri din copilărie pentru șansa de a-și schimba viața în schimbul unor sume mari de bani.

A inspirat nenumărate meme și costume de Halloween, a dat startul vânzărilor de treninguri verzi și a scos la iveală amploarea crizei datoriilor personale din Coreea de Sud.

Duminică, scriitorul și regizorul Hwang Dong-hyuk a dat câteva detalii despre cel de-al doilea sezon al serialului într-un mesaj lansat de Netflix.

Personajele Seong Gi-hun și Front Man se vor întoarce, a spus el, iar „omul în costum cu ddakji s-ar putea întoarce”, făcând referire la personajul misterios interpretat de actorul Gong Yoo.

„Va apărea și iubitului lui Young-hee, Cheol-su”, a adăugat el. Young-hee este o păpușă animatronică care detectează mișcarea care a apărut într-unul dintre jocuri – Red Light, Green Light – și a devenit rapid un simbol al serialului.

Netflix nu a spus când va fi lansat noul sezon, dar Hwang a estimat anterior că ar putea ajunge în 2023 sau 2024.

Cel de-al doilea sezon poate să nu fie sfârșitul Squid Game; în ianuarie, co-CEO-ul Netflix, Ted Sarandos a spus că „universul Squid Game tocmai a început”.

×
Subiecte în articol: squid game jocul calamarului Netflis serial
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close