Antena 3 CNN Timp liber Film Titanic, din nou în cinematografe, la 25 de ani de la lansare. Trailerul oficial al versiunii remasterizate

Titanic, din nou în cinematografe, la 25 de ani de la lansare. Trailerul oficial al versiunii remasterizate

Titanic, unul dintre cele mai vizionate filme ale tuturor timpurilor, va fi relansat anul acesta în cinematografe, cu ocazia aniversării a 25 de ani de la premieră.

Titanic, din nou în cinematografe, la 25 de ani de la lansare. Trailerul oficial al versiunii remasterizate
Sursa foto: Captura Youtube
de Mia Lungu    |    12 Ian 2023   •   16:55

Lansarea versiunii remasterizate a filmului regizat de James Cameron este programată pe 10 februarie 2023. Filmul va fi prezentat în cinematografe în format 3D, 4K și HFR.

Lansat în 1997, Titanic a fost filmul cu cele mai mari încasări din istorie timp de 12 ani. În 2009, a fost detronat de Avatar.

Nominalizat la 14 premii Oscar, Titanic a câștigat 11 dintre ele, printre care Premiul pentru cel mai bun film și Premiul pentru cel mai bun regizor.

20th Century Studios a publicat trailerul oficial care arată schimbările pe care le aduce noua versiune, ca experiență vizuală.

Kate Winslet a rezolvat dilema fanilor filmului ''Titanic'': ''Se pare că eram prea grasă"

Actrița americană Kate Winslet, în vârstă de 47 de ani, a rezolvat dilema fanilor filmului ''Titanic'' în legătură cu celebra scenă cu ușa care a salvat personajul Rose, în urma scufundării.

De asemena, aceasta a revenit în cadrul unui podcast și a susținut că dacă Jack, rol interpretat de Leonardo DiCaprio, se urca pe ușă, aceasta s/ar fi scufundat.

”Da, era loc și pentru el pe ușa aceea, dar nu ar fi avut cum să rămână pe linia de plutire. Nu ar fi avut cum. Dacă pui doi adulți pe un paddleboard, acesta devine imediat extrem de instabil. Chiar nu cred că am fi supraviețuit dacă am fi urcat amândoi pe ușa aceea. Da, cred că ar fi putut să încapă și el, dar s-ar fi înclinat ușa prea mult și nu ar fi fost o idee grozavă”, a declarat Kate.

Kate Winslet s-a referit și la numeroasele critici pe care le-a primit privind greutatea sa corporală din perioada în care a filmat pentru ”Titanic”, discuții care au fost puse în legătură și cu controversata scenă din final.

”De asemenea, se pare că eram prea grasă. Nu-i așa că este îngrozitor? De ce au fost atât de răi cu mine? Nici măcar nu eram atât de grasă”, a completat Kate Winslet.

Admiratorii filmului ”Titanic” au dezvoltat de-a lungul timpului o dezbatere privind felul în care regizorul James Cameron și-a imaginat finalul, alegând s-o salveze pe Rose, urcată pe o ușă, în detrimentul lui Jack, rol interpretat de Leonardo DiCaprio, care a murit de hipotermie.

×
Subiecte în articol: cinematograf Titanic lansare trailer
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close