Antena 3 CNN Timp liber Film Will Smith îi cere scuze în mod oficial lui Chris Rock pentru incidentul de la premiile Oscar: ”Atitudinea mea a fost inacceptabilă”

Will Smith îi cere scuze în mod oficial lui Chris Rock pentru incidentul de la premiile Oscar: ”Atitudinea mea a fost inacceptabilă”

Will Smith a postat un videoclip pe canalul său de YouTube, în care îi cere din nou scuze lui Chris Rock, pe care l-a pălmuit în mijlocul ceremoniei Oscarurilor în martie.

Will Smith îi cere scuze în mod oficial lui Chris Rock pentru incidentul de la premiile Oscar: ”Atitudinea mea a fost inacceptabilă”
Sursa foto: Youtube/Will Smith
de Alexandra Ionescu    |    29 Iul 2022   •   18:39

Will Smith a postat, vineri, un videoclip în care îi cere scuze lui Chris Rock:

"Îmi cer scuze. Atitudinea mea a fost inacceptabilă", a spus el, adăugând că este disponibil să discute cu el despre asta.

Actorul i-a cerut scuze mamei și familiei lui Chris Rock. "Nu mi-am dat seama atunci, nu m-am gândit câți oameni am rănit, de fapt”.

Scuzele vin la doar câteva zile după ce Chris Rock a adus în discuție incidentul.

”Cei care spun că vorbele rănesc nu au fost niciodată loviți cu pumnul în față”, a spus el în timpul unei emisiuni.

Nu este prima dată când Will Smith își cere scuze după incidentul de la premiile Oscar, dar este prima dată când face asta verbal. În iunie, actorul a postat pe Instagram:

"Am întrecut măsura şi am greşit. (...) Nu există loc pentru violență într-o lume a iubirii și a bunătății".

La decernarea premiilor Oscar, Chris Rock a făcut o aluzie despre coafura inedită a soției lui Will Smith, actrița Jada Pinkett Smith.

Se pare că nici aceasta nu ar fi apreciat gluma lui Chris Rock, fiind filmată dând ochii peste cap în timp ce stătea lângă soțul ei. 

Will Smith a părut să râdă la început, dar apoi s-a ridicat rapid de pe scaun și l-a lovit pe Rock peste față.

×
Subiecte în articol: Will Smith chris rock oscar scuze
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close