Antena 3 CNN Timp liber Fun "Atunci am crezut că leşin!". "Mărgelatu", dublat în chineză, povestit de Florin Piersic la Sinteza zilei

"Atunci am crezut că leşin!". "Mărgelatu", dublat în chineză, povestit de Florin Piersic la Sinteza zilei

"Atunci am crezut că leşin!". "Mărgelatu", dublat în chineză, povestit de Florin Piersic la Sinteza zilei
24 Ian 2013   •   23:44

Florin Piersic a povestit în ediţia de joi seară a emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3, o întâmplare hazlie la care a fost părtaş, împreună cu mai mulţi colegi de breaslă, la Ambasada Chinei, atunci când a vizionat şi varianta filmului "Mărgelatu" dublat în limba chineză.

"De unde să ştim noi că suntem dublaţi în chineză. (...) Mă copii, eu nu ştiu, nu îmi aduc aminte când să fi făcut pipi pe mine, dar atunci am spus: Marga, opriţi proiecţia că eu mă duc afară!", a povestit amuzat Piersic.

"Au căutat cred că în toată China pe unul să aibă un glas ca al meu. Mai bine puneau un broscoi să vorbească (...). Dar poanta e alta: Eu nu au ştiut că sămânţa asta pe care o aruncam eu şi o scuipam este un simbol al faptului că sunt cu un pistol cu şapte ţevi. Ei credeau că am ceva praf de puşcă şi, când scuipam, puneau împuşcătura. Atunci am crezut că leşin", a mai povestit Florin Piersic. 
 

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea Florin Piersic
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close